Sailor Moon se vraća na male ekrane ovu zimu!

sailor_620x340

Dugo iščekivana hit anime serija Sailor Moon se vraća ovu zimu!

 

 

 

 

Hit anime serija 90- ih Sailor Moon najavljena je za ovu zimu, ali i da će je fanovi širom sveta moći pogledati u jednom komadu. Prošle godine serija je najavljivana za ovo leto, barem su tako tvrdili članovi japanske teen grupe Momoiro Clover Z koji će otpevati uvodnu i odjavnu pesmu. Vijest o novoj Sailor Moon je došla odmah nakon objavljivanja 12. Sailor Moon knjige koja je izašla u julu. No, fanovi se ne moraju bojati jer će ih do izlaska filma razveseliti vijest da se planiraju izdati još dvije knjige i art book iduće godine.

Nakon početnog veselja, glasine su se stišale i mislilo se da je produkcija prolongirana, sve do juče kada se obilježio 20. rođendan Sailor Moon.

Članovi grupe Momoiro Clover Z potvrdili su da se Sailor Moon vraća ovu zimu i da će se globalno prenositi preko NicoNico Douga- stranice za deljenje videa. Direktor NicoNico Douga izjavio je da će imati u vidu i internacionalnu publiku, iako se još ne zna hoće li biti titlovana, a između ostalog još uvek nisu izabrani glumci.

Bilo kako bilo, fanovi Sailor Moon mogu odahnuti, jer glasine postaju sve glasnije !