Pogledajte nove slike nadolazećeg filma Machete kills!

axn-machete-620x348

Nakon što se letnji hitovi ohlade počinje jesenska sezona koju smo svi čekali, a jedan film posebno- Machete kills, poznatog indie autora Roberta Rodrigeza. Film u kome su devojke opake sigurno neće dobiti Oskara ili neku drugu veću filmsku nagradu, ali publiku već golica mašta u iščekivanju šta je Rodrigez uradio za njih.
Zgodne devojke pucaju iz mitraljeza, nabildani i opaki Danni Trejo kao naš heroj, Mel Gibson kao loš momak, Čarli Šin kao predsednik i mnogo cameo uloga očekivanih i neočekivanih poznatih ličnosti je ono što će ulepšati naše jesenske noći. I naravno naša omiljena TV mama- Sofija Vergara, koja u filmu ne radi ono što bi trebalo da radi mama- ali zato nam se baš sviđa.
I naravno imamo slike novog jesenskog hita. U prvoj vidimo opasnu Sofiju Vergaru kako puca mitraljezom u seksi kombinaciji koža- visoke potpetice!


(Credit: Open Road Films)

Opaki Danni Trejo sa konopcem oko vrata!

(Credit: Open Road Films)

Antonio Banderas izgleda pomalo kao Cheech Marin!

(Credit: Open Road Films)

Film će sigurno će biti malo šašav i jeftinog izgleda, ali to je samo Rodriguezova točka gledišta i namjeravani učinak. Machete kills dolazi u pozorišta 11. oktobra .